BEREGNER TIL UDBUD OG LICITATIONER SØGES TIL EN AF DANMARKS FØRENDE MILJØVIRKSOMHEDER

Vil du være del af et engageret team, der vinder offentlige miljøopgaver i Danmark og samtidig skaber vækst i et konkurrencepræget marked? Brænder du for at udarbejde tilbudsmateriale, hvor alle krav imødegås og komplekse problemstillinger formidles i et letforståeligt sprog? Har du økonomisk sans og forstår du dig på godt købmandsskab?

Hvis ja, så har du nu muligheden for at blive den nye Tilbudsberegner i Marius Pedersen A/S, hvor du hver dag kan arbejde for, at verdensmål bliver til hverdagsmål!

 


Om Marius Pedersen


Marius Pedersen A/S er en virksomhed i konstant udvikling, med stærke værdier og en solid økonomi. Virksomheden er blandt Danmarks førende inden for affalds- og ressourceindustrien og arbejder ud fra en cirkulær forretningsmodel. Marius Pedersen A/S servicerer erhvervskunder på tværs af alle brancher samt offentlige kunder med indsamling, afsætning og genvinding af affald og genanvendelige materialer og beskæftiger ca. 4.700 medarbejdere – heraf ca. 900 medarbejdere i Danmark.

Marius Pedersen A/S ønsker at styrke teamet i licitationsafdelingen og søger en Tilbudsberegner, der har erfaring med kalkulation og koordinering af større offentlige udbud. Du bliver en del af et stærkt og erfarent team, som beskæftiger sig med offentlige EU-udbud i alle danske kommuner med løbetider på op til 7 år og en samlet entreprisesum på ca. 500 mio. DKK. 

Med udgangspunkt i de smukke omgivelser på hovedkontoret i Ferritslev på Fyn har afdelingen en tæt dialog og sparring med de lokale ledelser i regionerne, driftsorganisationen, teknisk afdeling samt indkøbsfunktionen. 


Købmandsskab og kalkulationer


Som tilbudsberegner i Marius Pedersen A/S får du en afvekslende hverdag med mulighed for nogen grad af fleksibilitet i forhold til eventuelle hjemmearbejdsdage, og med skyldig respekt for tilbudsprocesser og projektmøder. Du vil indgå i et dedikeret team, der sikrer høj kvalitet i tilbuds- og opstartsfasen. Det er et team, der skaber vækst og arbejder målrettet mod at vinde offentlige licitationer inden for cirkulær økonomi og bæredygtighed.

Mere konkret indebærer stillingen at du:
  • Deltager i udarbejdelse af kalkulationer på EU-licitationer vedr. offentlige indsamlinger af genanvendelige affaldstyper og restaffald ved husstande og genbrugspladser/-øer i de danske kommuner
  • Indsamler og omsætter viden og erfaring fra driftsorganisationen i kalkulations- og tilbudsfasen
  • Udarbejder og designer tilbudsmateriale så alle krav i udbudsmaterialet overholdes
  • Medvirker i overdragelse af vundne licitationer til driftsorganisationen
Vi forestiller os, at du: 
  • Har erfaring med tidsplaner, kalkulationer og koordinering med større tilbud på offentlige og evt. private udbud
  • Er vant til at arbejde i Excel og den øvrige del af Officepakken og er vant til at forholde dig til omkostningsstrukturer i en transport-, logistik- eller produktionsvirksomhed
  • Er i stand til at have flere licitationer i gang samtidig
  • Kan holde fast i deadlines, kundekrav, tekniske og logistiske løsninger samt viden om markedet, og du formår at omsætte dette til vindende tilbud
  • Er en stærk kommunikator i både skrift og tale og er i stand til at formidle komplekse problemstillinger i et letforståeligt sprog
  • Har udpræget økonomisk sans og købmandsskab samt relevant uddannelsesmæssig baggrund og erfaring
Det er en fordel, men ikke et krav, at du har kendskab til transport-, miljø- eller renovationsbranchen.
Som person er det væsentligt, at du har gode samarbejdsevner, er detaljeorienteret, systematisk, analytisk og omhyggelig. Du er serviceminded og forhandlingsvant med en positiv og løsningsorienteret kundetilgang.


Marius Pedersen A/S tilbyder


Marius Pedersen A/S tilbyder et alsidigt og spændende job med masser af faglige og personlige udfordringer. Et job med kompetente og engagerede kolleger og medarbejdere og med attraktive vilkår og konkurrencedygtig løn efter kvalifikationer. Så hvis ovenstående fanger dig, og du har lyst til at udvikle dine kompetencer i en spændende miljøvirksomhed med stærke værdier og et dynamisk arbejdsmiljø, så er dette helt sikkert noget for dig!

Tiltrædelse snarest muligt.


Interesseret?


Søg stillingen snarest muligt ved at klikke på ansøgningsknappen, hvor du kan uploade din ansøgning og dit CV.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Mette Landau fra Landau Headhunting på mobil: + 45 2190 2188. 

Landau Headhunting varetager rekrutteringsprocessen, og ansøgninger vil blive læst løbende. Vi forbeholder os muligheden for at indkalde kandidater inden ansøgningsfristens udløb.
Vi glæder os til at høre fra dig!
 

Del i dit netværk
Frist: 1. december 2021
Kontaktperson:
Mette Landau +45 21 90 21 88
Lokation:
Ørbækvej 851 5863 Ferritslev
Landau Headhunting
Saxogade 9, 1. th
1662 København V
Telefon: +45 21 90 21 88
Mail: ml@landauheadhunting.com
Powered by Emply